Invigning Kronanhallen – Luleås nya sporthall

Hjärtligt välkommen till invigningen av Luleås nya tillskott av sporthallar. Lördag 18 augusti slår vi upp portarna på Kronanhallen och håller öppet hus i hallen mellan 12.00 – 15.00. Kronanhallen, som byggts i den framväxande stadsdelen Kronan är tänkt att försörja Tallkronanskolans idrottsliga verksamhet samt fungera som en av kommunens allmänna idrottshallar.

Datum: lördag 18 augusti 2018
Plats: Luleås nya sporthall – Kronanhallen (Regementsvägen Kronan)
Tid: 12.00 – 15.00 – öppet hus i hallen
Hålltider: 12.15 Kronanjoggen – löparlopp för barn f. 2007 och senare
13.00 Invigningsceremoni med bl.a. Niklas Nordström

Under dagen förväntas full aktivitet inne i hallen tillsammans med de idrottsföreningar som medverkar på olika sätt. Ni kommer att träffa medlemmar i IBK Luleå, Höken Basket, Luleå Basketcenter, Luleå Konståkningsklubb, Basketgymnasiet och Ung i Luleå bland andra. Även representanter från Luleå kommun finns på plats för att svara på frågor kring själva byggnaden.

Kommunalråd Niklas Nordström klipper band klockan 13.00 och inviger hallen tillsammans med Anja Johansson, stadsbyggnadsnämndens ordförande och Inger B Larsson, fritidsnämndens ordförande.

Vi bjuder alla besökarna på kaffe, tårta, varmkorv och dryck. De yngsta springer Kronanjoggen, med start utanför hallen klockan 12.15 och bandet "Em'li Lou & the Lalala's" bjuder på den musikaliska underhållningen.

Vill du ha mer information kika in på vår webbplats www.lulea.selänk till annan webbplats

Niklas Nordström, kommunalråd Luleå kommun 070-497 36 62
Anja Johansson, stadsbyggnadsnämndens ordförande 072-229 85 99