Organisationsstädning

Behöver ni extra pengar i föreningen? Hjälp oss få att hålla snyggt den årliga organisationsstädningen vara något för er förening! Ett bra tillfälle att tjäna extra pengar samtidigt som ni hjälper till att hålla Luleå snyggt!

Organisationsstädningen sker i samarbete med Håll Sverige Rentlänk till annan webbplats och pågår 2019 i tre veckor från 13 maj till 3 juni. Vi på kommunen förser er med sopsäckar och ansvarar för bortforsling av ihopsamlat skräp. Ni står för arbetet med skräpinsamlingen och att fulla sopsäckarna samlas i fina högar.

Ni blir tilldelade ett eller flera områden att städa och betalningen varierar mellan 2500 kr och 6000 kr per område med ett snitt på ca 3000 kr. Bäst betalt ger de största och skräpigaste områdena. Som storleksreferens kan nämnas att Hertsön är indelat i 6st områden och Lerbäcken är indelat i två områden. Det är många föreningar som vill vara med och vi försöker göra så att alla som vill får åtminstone ett område att städa. Inför 2018 års vårstädning så höjde vi minimiersättningen för städade områden till 2500 kr.

Anmälan för 2019 är stängd för iår.

Bild_banner