Uppdragsutbildning - kompetensutveckling för företag

Kompetensutveckling är framtidens melodi

Vi vet att kompetensutveckling är viktigt för alla typer av organisationer. Alla branscher behöver anpassning till ny teknik, utrustning och arbetssätt.

Utbildning är inte bara viktigt för organisationen. Enskilda anställda behöver också personlig utveckling och fortbildning. Det är fördelaktigt för både arbetsplatsen och personalen.Vi erbjuder dig möjligheten att kompetensutveckla ditt företag inom yrkeshögskolan och inom dataområdet.

Yrkeshögskola

Yrkeshögskolan erbjuder allt från enstaka kurser till hela utbildningar som alla bedrivs på distans. Kurser inom yrkeshögskolan är, el- och automationsingenjör, VVS- och energiingenjör, tandsköterska, samt järnvägstekniker med inriktningarna bantekniker, signaltekniker och kontaktledningstekniker.

Hos oss har du flera möjligheter till utbildningslösningar. I våra utbildningar använder vi oss av konsulter med lång branscherfarenhet.

Datautbildning

Vi erbjuder datautbildning i Microsoft Office på grund- och fördjupningsnivå. Har ni en Smartboard på er arbetsplats? Vi erbjuder både introduktioner och kurser.

Du har även möjlighet till skräddarsydda datautbildningar där du styr över innehåll och tid. I samarbete med er planeras och utformas utbildningens innehåll, upplägg, kurslängd och kursplats.

Sidan uppdaterades den 25 maj 2023