Pressrum

Välkommen till Luleå kommuns pressrum. Här hittar du vårt pressmaterial, pressmeddelanden samt inbjudningar till pressträffar. Här finns även pressbilder på politiker och tjänstemän, fria att använda, samt kontaktuppgifter till pressansvariga.

Pressmeddelanden

 • Senast publicerat: 18 juli 2024

  LÅ Vibe presenterar: Movits, Junie och Anji! Tillsammans med Cleo, Kaliffa, Molly Hammar, Loam, Greekazo, noll2 och Bieffekt är nu lineup’en komplett inför festivalerna i augusti.

 • Senast publicerat: 05 juli 2024

  Biståndsenheten i Luleå kommun har uppmärksammat brister gällande handläggning och dokumentation samt följsamhet till enhetens rutiner. Händelserna är anmäld till inspektionen för vård och omsorg, IVO.

 • Senast publicerat: 05 juli 2024

  På ett av Luleå kommuns vård och omsorgsboende har man startat en Lex Sarah utredning kring två händelser om missförhållanden.

 • Senast publicerat: 28 juni 2024

  Vid 19-tiden på fredagskvällen larmades räddningstjänsten om en brand på Domherrevägen där Luleå kommun även har ett stödboende.

 • Senast publicerat: 19 juni 2024

  Den 20 juni behandlar socialnämndens arbetsutskott sammanlagt 22 ärenden. Bland annat ett förslag om uppdaterade riktlinjer för kvalitetsledningssystem, för att säkerställa, upprätthålla och utveckla god kvalitet för Luleå kommuns invånare.

Kommunens diarium

Sök efter ärenden och handlingar som registrerats i Luleå kommuns diarier.

Sidan uppdaterades den 17 april 2024